O nama

Tea Trotoć

O meni

Pozdrav iz carstva riječi! Ja sam Alex Reynolds, gorljivi pisac članaka koji dolazi iz očaravajućeg obalnog grada Cape Towna u Južnoj Africi. Sa strašću za pripovijedanjem i akademskim obrazovanjem u novinarstvu, krećem na književno putovanje koje zajedno tka bogatu tapiseriju kultura, lokalnih i globalnih.

Tko sam ja:

U dobi od 32 godine skupio sam iskustva koja su oblikovala moj pripovjedački glas. Moj me akademski put vodio kroz hodnike novinarstva na Sveučilištu Cape Town, gdje sam izbrusio umijeće riječi. Danas usmjeravam svoju radoznalu prirodu u pisanje članaka koji sežu od socio-političkih analiza do živopisnih prikaza obalnih krajolika.

Što ja radim:

Moje riječi plešu kroz bezbroj tema, od zalaženja u složenost društvenih pojava do hvatanja spokojne ljepote obalnog života. Svakim člankom nastojim čitateljima pružiti uvide koji potiču na razmišljanje i prenose ih u različite književne krajolike.

Moje obrazovanje:

Ponosni student Fakulteta novinarstva Sveučilišta u Cape Townu, moja akademska zaklada pruža snažan okvir za istraživačko novinarstvo i članke koji potiču na razmišljanje. Nadopunjeno praktičnim iskustvima na terenu, moje akademsko putovanje potiče moj kreativni izričaj u zenitu.

Moja vizija:

Vjerujem u transformativnu moć jezika u oblikovanju svijesti i poticanju dijaloga. Moj rad posvećen je istraživanju višestrukih aspekata života i dijeljenju tih otkrića s čitateljima. Putem književnosti težim potaknuti introspekciju i poticati veze.

Kako me pratiti:

Ostanite povezani s mojim pisanjem i pričama na [veze na društvene medije ili web stranicu]. Tamo ćete otkriti najnovije članke, uvide u moj kreativni proces i imati priliku podijeliti svoja razmišljanja.

Hvala vam što ste odvojili vrijeme da istražite moj svijet riječi. Za suradnju ili upite slobodno me kontaktirajte putem [e-pošte].

Lijepi Pozdrav,

Alex Reynolds